Business Four23’s Self-Designed Office Within Former Metallic Workshop is usually Inspired with a Toolbox

This facility of uncovered brick wall space and sewerlines, which provide an commercial air, was created by Studio room 423 in order to serve as its headquarters within Clerkenwell, Greater london, England.
The long home windows keep the exact same industrial design across the areas and…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s